Water

Veel industriĆ«le bedrijven bevinden zich aan het water. Dutch Control Industries beschikt over diverse ervaring m.b.t. beveiliging op het water en heeft de capaciteit om beveiliging vanaf het water uit te voeren. 

Beveiligingsboot

Met een speciaal voor deze taak ontwikkelde beveiligingsboot kunnen beveiligingstaken te water worden uitgevoerd. Het multifunctionele vaartuig beschikt onder andere over een brandblusinstallatie waarmee brand vanaf het water kan worden bestreden.

Tevens kunnen drenkelingen worden geborgen en eerste hulp te water worden geboden met een uitgebreid traumapakket aan boord. Daarnaast is het mogelijk om logistieke ondersteuning te bieden. De bemanning van het vaartuig is speciaal getraind voor het uitvoeren van de verschillende taken en beveiliging op het water.

Beveiliging op het water

Door hun achtergrond bij de overheid als duiker en schipper hebben zij ruime ervaring met het opereren vanaf het water. Of het nu gaat om havenbeveiliging, ondersteuning bij evenementen of de beveiliging van industriƫle objecten vanaf het water, Dutch Control Industries is de ideale partner.

ISPS Code - Beveiligingsboot - Brandweerboot

Securityboot - Reddingsboot - Ambulanceboot

Beveiliging op het water
Security boot Dutch Control Industries
Beveiliging op het water
Beveiligingsboot Dutch Control Industries
Beveiligingsondersteuning te water
Reddingsboot
Geavanceerde beveiligingsboot
Drenkelingen borgen
Reddingsboot Dutch Control Industries
Havenbeveiliging
Securityboot beveiligingsondersteuning
Beveiligingsboot ondersteuning evenementen