Gespecialiseerd in het ontwikkelen van militair tactische motoren

Custom

DCI is gespecialiseerd in het customizen van offroad motoren met militaire specificaties. Het maakt niet uit of de motor bijvoorbeeld een Ktm, Yamaha of een electrische motor zoals een Zero is. De DCI motor kan naar eigen wens gecamoufleerd worden. Bijna alle standaard onderdelen kunnen geupgrade worden naar een hogere standaard. Alle inbreng en externe optie’s zijn bespreekbaar. Daarom is er voor elk operationeel inzicht of inzetgebied een DCI motor!

Elektrisch

DCI ontwikkelt en/of upgrade de elektrische kabelbomen van de motoren naar de hoogste standaard om alle “extra” militaire specificaties veilig en betrouwbaar te kunnen bedienen. Denk daarbij aan het toevoegen van een micro controller om het geheel digitaal, waterdicht en kleiner te maken.

Militaire Specificaties

Van een wapensteun op de motor tot een navigatie toren om verschillende dag- en nachtlampen te gebruiken. DCI ontwikkelt en maakt een groot gedeelte van haar militaire specificaties zelf. Al deze militaire specificaties zijn los van elkaar samen te stellen tot de ideale DCI motor voor elk operatiegebied ter wereld.

Veiligheid - Onderdelen

De DCI motor krijgt diverse toevoegingen of wordt juist op diverse punten aangepast om de veiligheid van de rijder te verhogen. Ook diverse standaard onderdelen worden geüpgraded om de levensduur en de betrouwbaarheid van de motor te verbeteren.

Camouflage

De DCI motor kan naar keuze gecamoufleerd worden in bijvoorbeeld een enkelzijdig design in groen of zwart. Door het plastic op de motor te wijzigen en de stalen en aluminium gedeeltes te coaten onstaat een motor naar eigen wens. Ook is er de mogelijkheid om een sticker toe te voegen om een camouflage look te creëren.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.